dimecres, 26 d’agost del 2009

Alli i , menjar sa i fer exercici no dóna prou resultat?



Una vegada més la publicitat ens vol fer veure les coses de manera que se'ns faci necessari allò que ens anuncien.
Alli es presenta com a "millor alternativa" per obtenir bons resultats amb la dieta. Es pot adquirir a les farmàcies sense recepta mèdica i és l'únic que existeix al mercat amb aquesta peculiaritat.

No és nou que la publicitat és enganyosa moltes vegades. No existeix cap mètode " miraculós " per perdre pes i mantenir la pèrdua en el temps. Amb la publicitat d'aquest medicament, ens fan arribar la idea que las pastilles són necessàries per obtenir resultats de la dieta i l'exercici físic.
Però cal tenir present que, com a tot medicament, té efectes secundaris i contraindicacions.

A més , la venda d'un medicament sense recepta té el risc de que se'n faci un abús. És perillós que persones amb trastorns alimentaris i problemes amb la pròpia imatge ( adolescents), tinguin la possibilitat d'adquirir medicaments com aquest.

Amb tot això no s'aconsegueix conscienciar a la població que la millor manera d'aconseguir tenir un pes saludable i mantenir-lo és un canvi en els hàbits alimentaris i d'estil de vida ,a un de més actiu.

Perquè hem de recordar que : uns hàbits alimentaris correctes i un canvi en l'estil de vida que inclogui activitat física diària és la única manera d'obtenir resultats i aconseguim perdre el pes que ens sobra. Però el més important és tenir molt clar que cal mantenir una dieta equilibrada i correcta i un estil de vida actiu de per vida. No hi ha més.

Primer cal consultar a un dietista-nutricionista que ens assessori com hem de menjar per tenir uns hàbits alimentaris correctes.

La OCU ( Organització de Consumidors i Usuaris) considera inacceptable la campanya publicitària d'aquest producte i es pregunta qui surt beneficiat amb aquesta: el públic en general o les companyies farmacèutiques.
No deixeu de llegir la notícia a la pàgina web de la OCU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada