dissabte, 29 d’agost del 2009

Dieta South Beach: una altra dieta dissociada

El problema de l'obesitat i l'excés de pes està cada vegada més estès. De manera proporcional a aquest augment van apareixent dietes que prometen pèrdues de pes ràpides i amb manteniment garantit d'aquesta pèrdua.

Però segons sembla queden poques variacions per fer a la dietes d'aprimament ja que comencen a repetir-se una mica.
Tot i que dissimulat amb petits canvis en les dietes tant pel que fa a aliment permesos i exclosos com a "fases" de la dieta. És a dir, està ja tot inventat, però el mercat és molt important i el públic a qui va destinat nombrós i ningú vol perdre l'oportunitat de fer el seu agost.

Un cardiòleg dels Estats Units ha publicat el llibre : " Dieta South Beach" amb un gran èxit de vendes. Segons he pogut llegir de manera ràpida, es tracta d'una altra dieta dissociada basada en el mètode Atkins. Aquest mètode South Beach diu haver modificat els "errors" d'aquesta última que permetia tot tipus de coccions greixoses i fa la distinció entre hidrats de carboni "bons" i "dolents".
Una altra diferència són les fases en les que s'estructura la dieta.

Deixant de banda si la dieta pot arribar a ser efectiva o no, el problema és el de sempre: no hi ha una reeducació alimentària correcte. Les restriccions alimentàries de certs grups d'aliments en aquestes dietes no ajuden a reconduir els hàbits alimentaris correctes

De nou, el millor que podem fer per aprendre a menjar de manera correcte i aconseguir així el nostre pes saludable és demanant consell dietètic als professional, al dietista-nutricionista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada