diumenge, 2 de maig del 2010

Recomanacions de dieta saludable ( III ). Menú variat, fresc i de temporada



Dia

Esmorzar

Dinar

Berenar

Sopar

Dilluns

Iogurt amb Muesli

Ensaladilla russa.

Llom planxa amb tomata amanida. Maduixes

Llet amb galetes

Vichyssoise

Mero papillota i amanida.

Prunes

Dimarts

Llet ( cafè opcional). Torrades amb oli i pernil cuit.

Taronja

Escalivada

Empedrat de cigrons i tonyina

Meló

Iogurt amb fruits secs ( nous )

Kiwis ( 2 )

Amanida d’enciam i tomata.

Truita de patates i ceba.

Iogurt

Dimecres

Batut de iogurt, plàtan i maduixes i galetes.

Amanida d’arròs amb fruita. Pollastre arrebossat i enciam. Mató

Biscottes amb melmelada. Poma

Amanida x acompanyar. Barat al forn amb patates.Nespres ( 3 )

Dijous

Entrepà de pavo. Pera

Llet

Amanida de tomata i burguitos. Pèsols amb bacallà. Poma al forn

Iogurt amb cereals

Cus cus amb samfaina. Bistec vedella planxa amb pastanaga ratllada. Maduixes

Divendres

Llet amb cereals.

Prunes

Crema freda de carbassó.

Canelons de tonyina i tomata. Raïm

Mini integral amb formatge fresc

Escalivada amb patata forn.

Sèpia planxa amb amanida. Meló

Dissabte

Llet amb galetes

Plàtan

Amanida variada. Paella mixta. Maduixes amb nata

Bikini

Kiwis (2 )

Gaspatxo. Truita de carbassó. Poma

Diumenge

Llet i cafè i croissant o coca cassolana. Pomelo

Canelons d’espinacs. Rogerets fregits amb amanida. Meló

Iogurt amb fruits secs ( ametllles)

Amanida de tomata i ceba. Pa amt tomata i pernil serrà. Pera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada