diumenge, 1 d’agost del 2010

La importància de menjar bé.

Tots hem sentit a dir alguna vegada allò que som el què mengem. L'alimentació és molt important perquè és la nostra gasolina, el que nosaltres mengem a traves dels aliments que composen els nostres àpats és d'on el cos, a través de vàries vies metabòliques, n'obtindrà els nutrients que totes les cèl·lules necessiten per viure.

Però no tot el que mengem és necessari pel nostre cos o no en necessita en tanta quantitat. Tot i que el cos humà s'adapta a moltes situacions i canvis, igual que hi ha substàncies que l'afavoreixen de manera especial, n'hi ha d'altres que el perjudiquen.

Menjar bé és important per mantenir l'estat de salut i per evitar problemes o malalties en el futur. Totes les recomanacions dels experts en nutrició van encaminades a que la gent conegui què ha de menjar, quins aliments ha de prendre per aportar el màxim de nutrients i substàncies beneficioses al nostre cos, i el mínim de perjudicials o de no adequades.

Recordeu la importància de menjar bé i si necessiteu consell, demaneu-lo als professionals, els Dietistes-Nutricionistes. Si no teniu la possibilitat de consultar-lo, sempre dirigiu-vos al vostre Centre d'Atenció Primària a on us orientaran sobre la manera més sana de menjar en cas de voler perdre pes o de control d'alguna malaltia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada