dimarts, 5 d’octubre del 2010

Consell Dietètic col·labora amb Oncolliga Girona.

Des de fa uns mesos, Consell Dietètic col·labora amb Oncolliga Girona en la seva tasca d'ajudar al malalt de càncer a les comarques gironines.

Primerament, va ser una xerrada sobre alimentació i càncer de mama, com a part de les sessions de diferents professionals a un grup de suport a dones operades i tractades de càncer de mama.

Aquest més d'octubre es repetirà l'experiència i també la xerrada sobre alimentació.  Per a més informació, podeu seguir l'enllaç: A oncolliga no estàs sola

Ara Consell Dietètic col·labora assessorant l'equip d'oncolliga per a l'el·laboració de consells i recomanacions sobre dieta saludable i com perdre aquells quilos de més abans que es converteixin en un problema més seriós.

A la pàgina web de l'entitat es pot accedir a informació de com prevenir l'obesitat i millorar la nostra alimentació, alhora que es promouen hàbits saludables i es conciencia a la gent de la necessitat de menjar bé i fugir de les dietes miraculoses.


En breu, podreu accedir a tota la informació el·laborada de manera conjunta i que avui hem estat treballant i fotografiant! Estigueu atents a la pàgina d'oncolliga: Educació > Obesitat

MOLTES GRÀCIES ONCOLLIGA PER L'OPORTUNITAT I LA VOSTRA FEINA!



l'Eulàlia ( Pedagoga de l'Oncolliga)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada