diumenge, 29 de novembre del 2009

Què menja " Consell Dietètic" ? : Predicant amb l'exemple

Bon diumenge a tothom!

Alguna vegada us heu preguntat què menja una persona que dóna Consell Dietètic?
Doncs us ho explico:

Una de les coses bones que té estudiar Nutrició Humana i Dietètica és que estàs al dia de l'alimentació saludable. I jo he volgut posar-ho en pràctica.

Així que procuro menjar equilibrat i seguint les recomanacions de Consell Dietètic!! Ja sabeu: consumir productes vegetals cada dia, peix blau.......


Aquí en teniu la prova: pasta amb verdures, una mica de sushi amb salmó i amanida per acompanyar.....el menú de diumenge a casa.

Fins aviat!











I un iogurt de postres........

3 comentaris:

  1. Hola Sara,
    Quin equilibri! no tots els que donen consell dietètic poden presumir. El que sí es cert és que ens sentim observats sempre que l'alimentació està al nostre voltan ò pel contrari els que mengen davant nostra se senten també observats!. Com si el pecat (un dolçet) no fora un plaer!!

    ResponElimina
  2. Hola anònim!

    Suposo que és normal sentir-nos observats o que els que ens envoltin s'hi sentin però jo , als qui m'envolten en àpats o reunions lúdico-festives ( m'agrada aquesta expressió, és divertida), sempre els dic el mateix: " menjar és un plaer, també. S'ha de saber gaudir quan toca."

    A més, jo sóc la primera de saltar-me el consell dietètic els dies festius o assenyalats......

    Bon profit i gràcies pel comentari.

    ResponElimina
  3. De res Sara! disfrutar del menjar és necessàri, nutritiu o no si està bo millora l'estat d'ànim ;)

    Un art amb professor català...

    http://www.lavanguardia.es/ciudadanos/noticias/20091124/53830529501/adria-tutelara-la-primera-universidad-de-cocina.html

    ResponElimina