divendres, 4 de desembre del 2009

Nova secció a Consell Dietètic: Restaurants recomanats. Avui Mimolet a Girona

Inauguro avui una nova etiqueta en el bloc. L'anomenarem " Restaurants Recomanats. Avui...." i serà una mena de comentari sobre els restaurants que ens agrada visitar de tant en tant.

No serà una crítica gastronòmica seriosa perquè no tinc els coneixements per fer-ho però intentaré destacar el que més m'agrada del restaurant o si té alguna característica nutricional destacable en els plats o si algun d'ells és recomanable, etc....

L'encarregat d'estrenar la secció és el Restaurant Mimolet: situat en ple barri vell de Girona a tocar de l'església de Sant Feliu i molt aprop també de la famosa lleona, aquella a qui abans de l'arribada de la grip A, era obligatori besar-li el cul si era la primera vegada que anaves a la ciutat de Girona. ( ara no es pot sinó portes una escala)

El passat dia 2 de desembre ens hi vam acostar per tastar els seus formatges, que es poden degustar en aquesta època, quan arriba la fred. Es nota que a en David ( el "boss" del mimolet) li agraden els formatges i n'entén. Es poden degustar una selecció de formatges impressionant.

A la carta, a més, hi trobem plats tant recomanables nutricionalment com la ventresca de tonyina ( molt bona! ) .

A part del bon menjar, el servei i l'acollida és excel.lent.

Una altra característica del local són els seus ninos de fusta articulats. Però veuen massa vi i acaben la vetllada com veureu a la foto!!

Fins aviat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada