dimarts, 8 de desembre del 2009

Restaurants recomanats: Avui B 12 Girona, restaurant Vegà

" La revolució comença a la cuina " és la filosofia del B 12.
Es tracta d'un restaurant Vegà, tots els menús, esmorzars, tapes, etc estan elaborats o cuinats , de manera exclusiva, amb productes d'origen vegetal. A més, els productes utilitzats són ecològics ( en la mesura del possible)

Es poden degustar tot tipus de plats: hamburgueses, el plat del dia, amanides, tapes de tot tipus, croquetes, etc.....

També realitzen activitats com tasts de cerveses, vins, caves......A la carta de cerveses podem trobar una selecció de 35 cerveses catalanes artesanes......

Ahir hi vam anar una vegada més i , com sempre, vam gaudir de l'art de cuinar bo, atractiu i variat amb productes vegetals!

Els plat del dia eren uns raviolis farcits amb tofu i bolets amb salsa de tomàta i alfàbrega. Com és habitual vam demanar també les croquetes de la casa, si hi aneu no us oblideu de demanar-les! .

I un altre clàssic, l'amanida B 12.

Us el recomano per moltes raons: el local , el servei, la relació qualitat preu, però sobretot per saludable i recomanable des del punt de vista nutricional.

No cal ser vegetarià per anar a un restaurant vegà, només cal tenir ganes de menjar plats diferents als que estem acostumats i així comprovar que menjar productes d'origen vegetal de manera habitual i majoritària no és ni aborrit ni monòton!!!! I així podem animar-nos a iniciar una petita revolució personal: millorar els nostres hàbits alimentaris.

Ah ! i el proper dilluns dia 14 de desembre a les 20:00 tast de cerveses a càrrec de la Companyia Cervesera del Montseny , no us ho perdeu!!!
Si hi aneu, ens hi trobarem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada