dissabte, 12 de desembre del 2009

Alimentació Ecològica, si o no? ECO-SI

Avui hem estat a ECO-SI, fira dedicada a l'alimentació ecològica, teràpies alternatives, energies renovables i bio construcció que aquest any celebra la seva quarta edició. Hi serà fins demà al Palau de Fires de Girona.

Com a novetat aquest any s'hi troba un mercat de producte ecològic. Moltes de les parades són habituals als mercats món Empordà. Així que he aprofitat per comprar pa i coca de recapta i mufis fets amb farina d'espelta ( veure fotos).

Després hem fet un tomb per la fira pròpiament dita i també he adquirit un parell de formatges, un dels quals va obtenir el premi al millor formatge d'Espanya de producció ecològica, atorgat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació. A part del premi, pregunteu-li a la meva filla que gairebé els deixa sense formatge per provar

Personalment considero que l'alimentació ecològica és una bona opció. Ofereix uns productes de qualitat i moltes vegades de prop nostre ( sobretot producte fresc), afavorint que el producte ens arribi directament de l'hort i això fa que sobretot les verdures, fruites, hortalisses i altres vegetals, tinguin més quantitat de substàncies com ara pigments, antioxidants, tant beneficiosos per la salut.

A més i també molt important, el gust dels productes és sensiblement millor als convencionals, sobretot aquells que es conserven llargs períodes de temps en càmeres. El producte vegetal collit en el seu punt òptim de maduració té totes les seves propietats naturals.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada