dissabte, 26 de desembre del 2009

Menú de la Nit de Nadal ( i II )

Bon dia de Sant Esteve a tothom,

Superada la primera data festiva d'aquests dies!

Tal com us vaig prometre us presento el menú de Consell Dietètic de la Nit de Nadal.
Desprès d'unes modificacions d'última hora el menú va constar de :

  • Entrants de pernil ibèric i llonganissa de Vic amb torradetes de pa amb tomata
  • Quiche de ceba tendre i salmó fumat
  • Boulavent de porros i formatge de cabra.






















La quiche i els boulavent amb verdures són un plat molt complert i amb poca quantitat de greix. Molt equilibrat ja que té una quantitat important de verdura. És una manera diferent de menjar verdura i són plats que fan festa.

Complementa molt bé amb l'entrant que és més calòric i aporta una quantitat considerable de greix.

Al final, per postres vam optar pel tradicional tortell de massapà.

Recordar que l'ideal és que les postres incloguin l'opció de la fruita. Val a dir però que també podem menjar fruita una hora abans de l'àpat per arribar-hi sense tanta gana.

Ja ho heu vist, consell dietètic ha intentat fer un àpat més saludable i equilibrat. Però, com és costum en aquestes dates, hi ha hagut petits excessos i petits capricis com el tortell!!!!

Bon profit i bones festes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada