dimarts, 22 de desembre del 2009

Menú de la nit de Nadal ( I )

A l'entrada anterior us parlava de com intentar que els àpats d'aquestes dates siguin una mica més saludables. M'agradaria ensenyar-vos el que he planificat jo per aquests dies. A veure si aconsegueixo el que predico.

Aquesta nit de Nadal, el menú serà:

  • Entrant de pernil ibèric i llonganissa de Vic amb torradetes
  • Mini Quiches : de porros i formatge i de ceba i salmó fumat
  • Postres ( per decidir)
Avui he aprofitat l'últim dia de classe a Vic i he anat al mercat. D'aquí la llonganissa. Carro amb mà, he fet la compra ( ecològica ) de les verdures pel menú.

També he comprat els típic pa de pessic però encara he de decidir si seran les postres amb una mica de xocolata desfeta...ummmm

De moment unes fotos, demà passat segona entrega......a la cuina! ( a veure si les classes de Tecnologia Culinària donen els seus fruits....)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada