dissabte, 1 de maig del 2010

Recomanacions de dieta saludable ( I ). Ara que arriba el bon temps


He parlat moltes vegades de les dietes miracle i altres tipus de règims com a no recomanables.

En una série de post, repassarem què cal fer per mantenir una dieta saludable. Unes recomanacions que ens ajudaran a aconseguir mantenir-nos en un pes saludable i no necessitar mai més pensar en dietes " quan arriba el bon temps".



Actualment ha quedat més que demostrat que la única manera per mantenir un pes saludable en el temps és fer un canvi d'hàbits de manera permanent. I per a mi està també molt clar que, les dietes molt restrictives. amb prohibicions d'aliments o que impliquin consumir productes especials , no serveixen per garantir canvis de per vida en l'alimentació.

És qüestió de voluntat i control ? Està clar que cal motivació ( millor que voluntat ) pel canvi, però si la dieta és molt restrictiva o ens representa un sacrifici enorme, tard o d'hora ens serà molt difícil mantenir " el control" .
Pero " perdre el control "no ha de significar culpa o fer-nos pensar que no podem fer el canvi : per aconseguir seguir una pauta durant molt de temps l'hem d'incorporar a la nostra rutina, no de manera forçada. I per això cal temps, per tant, la "dieta" no és qüestió de dos mesos . No ens serveixen les dietes ràpides!


Per tot això, el que cal fer és: dieta saludable i exercici físic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada