divendres, 30 de juliol del 2010

Consell Dietètic ja és membre de l'Associació Catalana de Dietistes-Nutricionistes


La millor manera de lluitar  pels interessos, drets i deures d'una professió és la creació del col·legi oficial d'aquesta professió.

En el nostre país, no totes les comunitats autònomes tenen col·legi oficial de Dietistes-Nutricionistes. Entre les CCAA que no en tenen hi ha Catalunya. De moment, els Diplomats en Nutrició Humana i Dietètica catalans disposem de l'ACDN ( Associació Catalana de Dietistes-Nutricionistes ), una entitat sense ànim de lucre que neix davant la necessitat de:
  • Aglutinar als professionals de la dietètica i la nutrició de Catalunya 
  • Vetllar per la promoció i regulació del dietista-nutricionista en la societat catalana.
  • Treballar per la formació del Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, i per tant, quan s’assoleixi aquest fi es dissoldrà l’Associació.                                                    
Com a professionals ens interessa formar part de l'associació per estar assessorats i representats en el desenvolupament de la professió. Però també per donar importància i solera a la titulació i aconseguir que els diplomats en Nutrició Humana i Dietètica estiguem presents en tots els àmbits relacionats amb la nutrició i l'alimentació humana.

Per tot això, jo ja sóc membre de l'Associació i podeu trobar-me al buscador de professionals a la seva pàgina web: CERCA DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada