dilluns, 26 de juliol del 2010

Consell Dietètic Recomana: Hotel Llané Petit. Cadaqués

Aprofito la meva estada de cap de setmana a Cadaqués, per encetar una secció al bloc: " Consell Dietètic recomana".  Aquesta nova secció tindrà relació amb els consells dietètics i, com no, amb hàbits saludables en general. Però els seus continguts, opinions i comentaris tindran un caire més íntim i personal. 
Intentaré relacionar l'alimentació i els estils de vida saludables amb el meu dia a dia, per tant també, com ja he deixat entreveure altres vegades, veureu que tenir uns bons hàbits alimentaris i seguir, en general, un estil de vida saludable, no ha d'estar renyit amb gaudir del bon menjar i, perquè no, d'algun extra o extres!

Avui dedicaré aquest espai a parlar-vos de l'Hotel Llané Petit de Cadaqués. Estratègicament situat a la Badia de Cadaqués, davant del mar, permet gaudir de les meravelloses vistes de tota la badia amb la tranquil·litat de la seva  privilegiada situació, apartat de la part més bulliciosa i concorreguda.
La seva terrassa encarada al mar permet assaborir l'esmorzar del seu bulfet contemplant l'estampa de la vila. A més, si voleu oblidar-vos del cotxe durant els dies que us hi allotgeu, no cal fer més de deu o vint passes per anar a la platja. I per a qui els agradi més la piscina també la trobareu disponible.

L'esmorzar Llané Petit: tots sabeu o heu escoltat alguna vegada que l'esmorzar és l'àpat més important del dia. Encara que el sopar del dia abans hagi estat més abundant del que seria recomanat, cal que esmorzem correctament. De què consta un esmorzar correcte?

  • Cereals: pa, torradetes, cereals d'esmorzar, galetes....
  • Lacti: llet, iogurts, formatge...
  • Fruita: qualsevol, tot l'any.
Hi ha moltes combinacions possibles: entrepans de formatge, pernil cuit o cererals amb llet o torrades amb mantega i melmelada, etc... I sempre ho acompanyarem amb la fruita. A destacar: els plats de fruita fresca, variada i a punt per menjar del bufet de l'Hotel Llané Petit.

Us recomano no deixar passar l'oportunitat de conèixer Cadaqués allotjant-vos a l'Hotel Llané Petit i començar el dia amb un bon esmorzar saludable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada