divendres, 23 de juliol del 2010
Pic-nic de platja saludable i diferent
Els caps de setmana d'estiu solen ser dies de platja. Moltes vegades ens hi passem el dia sencer fent-hi un dels àpats principals.
Sovint s'acostuma a menjar només fruita o optem per "picar" aliments molt calòrics i pocs recomanats com patates fregides i altres snacks salats.
Us proposo una idea de dinar de carmanyola més saludable per aquests dies:
Quiche freda de verduretes i de postres, fruita.
Un plat equilibrat i lleuger que permet preparar-lo el dia abans i conservar-lo tallat en porcions individuals en fred a la nevera.
Preparat amb llet desnatada i ous, ens aporta proteïnes d'alt valor biològic, les verdures fetes al vapor el converteixen en un plat ric en vitamines, minerals i antioxidants.
Bon profit!
Sovint s'acostuma a menjar només fruita o optem per "picar" aliments molt calòrics i pocs recomanats com patates fregides i altres snacks salats.
Us proposo una idea de dinar de carmanyola més saludable per aquests dies:
Quiche freda de verduretes i de postres, fruita.
Un plat equilibrat i lleuger que permet preparar-lo el dia abans i conservar-lo tallat en porcions individuals en fred a la nevera.
Preparat amb llet desnatada i ous, ens aporta proteïnes d'alt valor biològic, les verdures fetes al vapor el converteixen en un plat ric en vitamines, minerals i antioxidants.
Bon profit!
Etiquetas:
A la cuina,
consells dietètics
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada